VW Tiguan Nettiauto: Tekniset tiedot ja ehybrid-mallin tiedot

VW Tiguan on suosittu katumaasturi, joka tarjoaa monipuolisia ominaisuuksia ja luotettavaa suorituskykyä. Nettiautosta löydät laajan valikoiman VW Tiguan -malleja, mukaan lukien ehybrid-malli, joka tarjoaa edistyksellistä hybriditeknologiaa ja parempaa polttoainetaloutta.

Tekniset tiedot

VW Tiguanin tekniset tiedot vaihtelevat hieman eri malliversioiden välillä, mutta seuraavassa on yleiskatsaus tärkeimmistä teknisistä tiedoista:

Malli Moottori Teho (hv) Vääntömomentti (Nm) Kiihtyvyys 0-100 km/h (s) Poltt Consumtion (L/100km)
Tiguan Life Bensiini 110 175 11,9 6.8
Tiguan Active Diesel 150 340 9,3 5.4
Tiguan Ehybrid Bensiini + sähkö 245 400 7,5 2.6

Nämä tekniset tiedot antavat hyvän käsityksen VW Tiguanin tehosta, suorituskyvystä ja polttoainetaloudesta eri malliversioiden välillä. Joissakin malleissa on saatavilla myös nelivetojärjestelmä, joka tarjoaa lisävakautta ja parempaa ajamista haastavissa olosuhteissa.

Ehybrid-mallin tiedot

VW Tiguan Ehybrid on hybridimalli, joka yhdistää bensiinimoottorin ja sähkömoottorin parhaat puolet. Tällä hybriditeknologialla Tiguan Ehybrid tarjoaa ympäristöystävällisen vaihtoehdon ja parempaa polttoainetaloutta ilman kompromisseja suorituskyvyssä.

Ehybrid-mallin tärkeimmät tekniset tiedot ovat seuraavat:

  • Moottori: 1.4 TSI-bensiinimoottori + sähkömoottori
  • Teho: 245 hv
  • Vääntömomentti: 400 Nm
  • Kiihtyvyys 0-100 km/h: 7,5 s
  • Poltt Consumtion (L/100km): 2.6

Nämä tiedot osoittavat Tiguan Ehybridin vahvan suorituskyvyn ja taloudellisen polttoainetalouden. Lisäksi ehybrid-mallin akusto voidaan ladata ulkoisesta sähköverkosta, mikä mahdollistaa lyhyitä sähköajoetäisyyksiä ja mahdollisuuden hyödyntää sähköistä voimalaitetta pidemmillä matkoilla.

“VW Tiguan Nettiautossa on laaja valikoima malleja, mukaan lukien ehybrid-malli, joka tarjoaa edistyksellistä hybriditeknologiaa ja parempaa polttoainetaloutta.”

Nettiautossa voit tutustua VW Tiguanin teknisiin tietoihin ja löytää sinulle sopivan mallivaihtoehdon. Hyödynnä Nettiauton tarjoama tieto ja monipuolinen valikoima, jotta voit tehdä hyvän päätöksen VW Tiguanin hankinnassa.

VW Tiguan on luotettava ja suorituskykyinen katumaasturi, ja sen ehybrid-malli tarjoaa vielä paremman vaihtoehdon ympäristötietoisille kuljettajille. Tutustu Nettiauton VW Tiguan -valikoimaan ja löydä unelmiesi auto.

Artiklen VW Tiguan Nettiauto: Tekniset tiedot ja ehybrid-mallin tiedot har i gennemsnit fået 3.4 stjerner baseret på 27 anmeldelser