Sampo kaulanen wikipedia

Jounin Kauppa – Wikipedia

Kaupan perusti vuonna 1950 Jouni Kaulanen talonsa alakertaan, … Nykyisenä kauppiaana on toiminut vuodesta 2008 lähtien hänen pojanpoikansa Sampo Kaulanen.

Minttu Kaulanen – Wikipedia

Minttu Kaulanen – Wikipedia

Hän on naimisissa kauppias Sampo Kaulasen kanssa ja heidän tosi-tv-julkisuutta saaneen, Äkäslompolossa toimivan Jounin Kaupan toimitusjohtaja.

Henkilökuva: Täällä Sampo Kaulanen, Jounin kauppa – YLE

Henkilökuva: Täällä Sampo Kaulanen, Jounin kauppa – Digiajan kylähullu järjestää kansanhuvia somessa

26.3.2016 — Sampo Kaulasen isoisä Jouni Kaulanen perusti Jounin kaupan seitsemän tunturin kylänä tunnettuun Äkäslompoloon vuonna 1950. Tuolloin kylässä oli …

Äkäslompolon kyläkauppiasperheessä varttui Sampo Kaulanen, joka haaveili näyttelijän ammatista ja kylältä karkaamisesta. Kotikonnuilleen Lappiin palannut Jounin kaupan perillinen on kerännyt putiikilleen lähes puoli miljoonaa Facebook-seuraajaa. Juttu on julkaistu alun perin vuonna 2016.

Jounin Kaupan historia – Jounin Kauppa

Jounin Kauppa | Jounin Kaupan historia

Nykyään Michelle & Sampo Kaulanen vievät kauppaan eteenpäin. … Jounin kauppa syntyi 1950-luvulla, kun Kaulasen Jounille tuli ensimmäinen tukkukuorma …

Lue Jounin Kaupan historiasta. Kauppa on kasvanut pienestä kivijalkaliikkeestä kauppakeskukseksi. Nykyään Michelle & Sampo Kaulanen vievät kauppaan eteenpäin.

K-Market Jounin Kauppa – Ylläs

Nykyinen kauppias Sampo Kaulanen on jo kolmatta polvea Jounin Kaupassa ja neljäs sukupolvi on kasvamassa kaupan takahuoneessa.

Kahdeksan vuodenaikaa. Seitsemän tunturia. Aidot lappilaiset kylät. Kansallispuisto, jossa maailman puhtain ilma. Tutki ja löydä ympärivuotinen Ylläs.

Näin kyläkauppias Sampo Kaulanen iski Michele-vaimonsa

1.8.2016 — Jounin kaupan yrittäjäpari Sampo Kaulanen ja Michele Murphy-Kaulanen onnistuivat yhdistämään työn, perheen ja parisuhteen.

Sampo Kaulanen tilittää surkeaa oloaan – sairaus nosti jälleen …

Sampo Kaulanen tilittää surkeaa oloaan – sairaus nosti jälleen päätään: “Anteeksi, jos kohtaat minut” | Seiska

4.7.2022 — Kyläkauppias Sampo Kaulanen, 42, on puhunut vuosien varrella avoimesti vaikeasta masennustaustastaan. Burnout-kierteestä ja kausittaisesta …

Jounin Kauppa – Wikiwand

Nykyisenä kauppiaana on toiminut vuodesta 2008 lähtien hänen pojanpoikansa Sampo Kaulanen. Kaulanen on myös tunnettu sosiaalisessa mediassa, …

Jounin Kauppa on Kolarin Äkäslompolon kylässä sijaitseva K-Market-ketjuun kuuluva kauppa. 2 000 neliömetrin kokoinen K-Market on pinta-alaltaan Suomen suurin. Kaupan perusti vuonna 1950 Jouni Kaulanen talonsa alakertaan, jossa se toimi 1980-luvulle saakka. Hän toimi kauppiaana yli 40 vuoden ajan, jonka jälkeen hänen lapsensa ja tämän puoliso jatkoivat kaupan pitoa. Nykyisenä kauppiaana on toiminut vuodesta 2008 lähtien hänen pojanpoikansa Sampo Kaulanen. Kaulanen on myös tunnettu sosiaalisessa mediassa, jossa hän on järjestänyt kauppansa nimissä muun muassa erilaisia kilpailuja.

K-Market Jounin Kauppa – Y-tunnus: 0426724-7 – Finder

Toimitusjohtaja; Michele Gabrille Murphy-Kaulanen, toimitusjohtaja (11/2014). Näytä roolit muissa yrityksissä (3). Hallituksen puheenjohtaja; Tero Paavo …

Keywords: sampo kaulanen wikipedia