Opas YouTube Premiumin perhehintaan ja Spotifyn perhe Premium -palvelun hintaan

YouTube Premium ja Spotify Premium ovat suosittuja suoratoistopalveluita, jotka tarjoavat korkealaatuista musiikkia ja videoita ilman mainoksia. Näiden palveluiden käyttäjät voivat myös nauttia muista lisäominaisuuksista. Tässä oppaassa keskitymme näiden palveluiden perhehintaan ja miten se voi säästää rahaa perheesi musiikinkuuntelu- ja videostriimaustarpeissa.

YouTube Premiumin perhehinta

YouTube Premium tarjoaa perhehinnan vaihtoehdon, joka mahdollistaa jopa kuuden perheenjäsenen profiilien yhdistämisen yhdeksi tiliksi. Tällä tilillä jokainen perheenjäsen voi nauttia kaikista YouTube Premiumin eduista omalla käyttäjätunnuksellaan.

YouTube Premiumin perhehinta on loistava vaihtoehto, jos sinulla on useampi kuin yksi käyttäjä perheessäsi. Sen avulla voit säästää rahaa ja tarjota kaikille perheenjäsenille mahdollisuuden nauttia mainoksettomasta musiikista ja videoista ilman ylimääräisiä kustannuksia.

Spotifyn perhe Premium -palvelun hinta

Spotify tarjoaa myös perhehintaan vaihtoehdon, joka mahdollistaa jopa kuuden perheenjäsenen profiilien yhdistämisen yhdeksi tiliksi. Tämä tarkoittaa, että perheesi jäsenet voivat kuunnella musiikkia samanaikaisesti omilla laitteillaan ilman mainoksia.

Spotifyn perhe Premium -palvelun hinta on houkutteleva vaihtoehto, jos haluat säästää rahaa perheesi musiikinkuunteluun. Se tarjoaa myös käyttäjäystävällisen sovelluksen, joka helpottaa musiikin jakamista perheesi kesken.

Vertailu: YouTube Premiumin perhehinta vs. Spotifyn perhe Premium -palvelun hinta

PALVELU HINTA KUUKAUDESSA PERHEENJÄSENILLE
YouTube Premium 9,99 € Jopa 6
Spotify Premium 14,99 € Jopa 6

Kuten taulukosta näkyy, molemmat palvelut tarjoavat perhehintaan vaihtoehdon jopa kuudelle perheenjäsenelle. YouTube Premium on hieman edullisempi vaihtoehto kuin Spotify Premium. Tämä tekee YouTube Premiumin perhehinnasta houkuttelevan vaihtoehdon, jos etsit edullisempaa vaihtoehtoa.

Kun valitset perhehintaan perustuvan suoratoistopalvelun, on kuitenkin tärkeää varmistaa, että kaikki perheesi jäsenet haluavat käyttää kyseistä palvelua ja osallistua kustannuksiin. On myös hyvä tarkistaa, että palvelu on saatavilla ja tuettu laitteilla, joita perheesi käyttää.

Päätelmä

YouTube Premiumin perhehinta ja Spotifyn perhe Premium -palvelun hinta tarjoavat molemmat erinomaisia mahdollisuuksia perheesi musiikinkuuntelu- ja videostriimaustarpeisiin. Kumpi valitset riippuu omista mieltymyksistäsi, budjetistasi ja perheesi tarpeista. Vertaile hinnat ja ominaisuudet huolellisesti ennen päätöksen tekemistä.

Riippumatta siitä, kumpi palvelu valitset, perhehintaan perustuva vaihtoehto voi auttaa säästämään rahaa ja tarjota kaikille perheesi jäsenille korkealaatuista ja mainoksetonta musiikkia ja videota.

Ofte stillede spørgsmål

Mikä on YouTube Premiumin perhehintahinta?

YouTube Premiumin perhehintahinta on 17,99 euroa kuukaudessa.§

Mitä YouTube Premium sisältää?

YouTube Premium sisältää mainosten poiston, mahdollisuuden toistaa videoita taustalla sekä YouTube Musicin käytön.§

Kuinka paljon YouTube Premium maksaa yksinään?

YouTube Premium maksaa 11,99 euroa kuukaudessa yksinään.§

Mitä etuja saa Spotify Perhe Premiumista?

Spotify Perhe Premium tarjoaa mainosten poiston, mahdollisuuden ladata musiikkia offline-tilassa sekä useampien käyttäjien käytön samanaikaisesti.§

Paljonko Spotify Perhe Premium maksaa?

Spotify Perhe Premium maksaa 14,99 euroa kuukaudessa.§

Voiko YouTube Premiumilla katsoa videoita ilman internet-yhteyttä?

Kyllä, YouTube Premiumilla voi katsoa videoita ilman internet-yhteyttä lataamalla ne etukäteen.§

Saako Spotify Perhe Premiumilla erilliset käyttäjätilit?

Kyllä, Spotify Perhe Premiumilla saa kullekin käyttäjälle erillisen käyttäjätilin.§

Entä saako YouTube Premiumilla käyttäjäkohtaiset suositukset?

Kyllä, YouTube Premiumilla käyttäjät saavat personoitua suosituslistaa.§

Onko YouTube Originals saatavilla vain YouTube Premiumin kautta?

Kyllä, YouTube Originals on saatavilla vain YouTube Premiumin tilaajille.§

Kuinka monta käyttäjää voi liittää Spotify Perhe Premium -tilaukseen?

Spotify Perhe Premium -tilaukseen voi liittää jopa kuusi käyttäjää.§

Artiklen Opas YouTube Premiumin perhehintaan ja Spotifyn perhe Premium -palvelun hintaan har i gennemsnit fået 3.8 stjerner baseret på 5 anmeldelser