Kys moodle kirjautuminen

intra.psshp.fi

… selaimessasi tai ota yhteyttä sivuston järjestelmänvalvojaan. Aloita uusi istunto painamalla tästä. Kirjautuminen. Toimialuekäyttäjänimi. Salasana …

Ammattilaisten koulutus – Pohjois-Savo – KYSin

Ammattilaisten koulutus – Pohjois-Savo

Kuopion yliopistollinen sairaala. Osoite: PL 100, 70029 KYS Puhelinvaihde: 017 173 311. Päivystys: 116 117. Hätänumero: 112. Kaikki yhteystiedot.

Koulutuskalenteri – KYSin

Koulutuskalenteri

Tervetuloa kehittämään ammatillista osaamistasi! Kiinnostaako sinua oman osaamisen kehittäminen? Kaipaatko ajankohtaista tietoa oman työsi tueksi?

Koulutuskalenteri – KYSin

KYS Kuopion yliopistollinen sairaala koulutuskalenteri. Yhteys. Yksikkö: Koulutuspalvelut; Sähköpostiosoite: koulutuspalvelut(at)kuh.fi.

kuopion yliopistollinen sairaala

Pääset tutustumaan kursseille intran etusivun Moodle-linkin kautta tai osoitteesta https://moodle.psshp.fi. Kirjautuminen onnistuu omilla.

Lääkehoidon osaaminen verkossa

Sisällöntuotannosta vastaa ensisijaisesti KYS. … Oppimisympäristö on yleisesti käytössä oleva Moodle-alusta, jota käytetään selaimella.

Kirjautuminen Moodle-oppimisympäristöön ja LOVe kurssit

Käyttäjätunnus on sinun sähköpostiosoitteesi, joka on muotoa etuni- mi.sukunimi@vshp.fi. Sähköpostissa ilmoitetaan myös salasana, joka sinun on vaihdettava …

Moodle – UEF Kamu

Liittyminen kurssille. Kun olet kirjautunut Moodleen sisälle, Moodlen työpöydällä näkyy Viimeksi katsotut kurssit ja Kurssien yhteenveto. Tästä näet omat …

KYSiläisten kirjastopalvelut – Itä-Suomen yliopisto

KYSiläisten kirjastopalvelut (Itä-Suomen yliopiston kirjasto)

KYSiläisenä voit kirjastokortin saatuasi pyytää kirjastosta etäkäyttötunnuksia. Jos sinulla on myös UEFin käyttäjätunnus, et tarvitse erillistä KYSiläisten …

KYSin tieteellinen kirjasto on Itä-Suomen yliopiston ja Pohjois-Savon hyvinvointialueen yhteinen kirjasto, jonka tehtävänä on tukea UEFissa ja KYSissä tehtävää terveystieteellistä tutkimusta, UEFissa annettavaa terveystieteellistä opetusta sekä toimia ammattikirjastona Kuopion yliopistollisessa sairaalassa työskentelevälle henkilöstölle. UEF hoitaa KYSin tieteellistä kirjastoa osana yliopiston kirjastoa. Käyttösäännöt, kokoelmatietokanta ja hinnasto ovat samat. KYSiläiset rinnastuvat UEFin henkilökuntaan. Osana UEFin kirjastoa KYSin tieteellinen kirjasto on myös julkinen kirjasto. KYSiläisten etäkäyttö.

Pohjois-Savon hyvinvointialue

Pohjois-Savon hyvinvointialue – Pohjois-Savon hyvinvointialue – Pohjois-Savo

Pohjois-Savon hyvinvointialue vastaa alueen kuntien sosiaali- ja terveystoimen, pelastustoimen ja sairaanhoitopiirin palveluista 1.1.2023 alkaen.

Keywords: kys moodle kirjautuminen